Eva Frids blogg

Eva Frids blogg

Nu är boken här!

Mina funderingarPosted by evafrid.se Mon, March 11, 2013 09:02:04
Du har en tanke, en dröm och du sätter igång. Du lär dig att när du väl tar ett beslut om att förverkliga din dröm är det bara framåt som gäller.

Så har det känts när jag har börjat jobba med mina böcker, det har blivit tre till antalet nu. Först styr Jantelagen, "inte kan väl jag, vad har jag att säga som någon skulle lyssna på", men sedan tar vilja att faktiskt följa den där inre känslan över.

Jag har mött så många människor under mina år som skribent på En annan sida i Norra Skåne och Skånska Dagbladet och de har berättat om fantastiska upplevelser och om sin annorlunda syn på livet och jag kan bara ödmjukt konstatera att ingen kan ta patent på verkligheten.

Ingen kan heller ta patent på sanningen och ingen kan veta vilken kraft till läkning en annan människa besitter. Vi behöver skapa samarbete, inte föra krig mellan skolmedicin och komplementär medicin.

Om det handlar min nya bok, Din inre läkning.

Mina egna tankar varvas med artiklar där människor berättar om sin resa till läkning.

Boken innehåller också artiklar om bland annat drömtolkning, skuggarbete, healing och också en läkares, han är specialist i allmänmedicin, syn på komplementärmedicin.

Eftersom jag tycker om att jobba med både bild och text finns också några av mina Tankeväckare med, alltså bilder med en fråga under som är avsedd att just väcka en tanke hos betraktaren.

Du kan beställa boken genom att skicka ett epost, den kostar 150 kronor inklusive porto. 125 kronor om du köper den direkt av mig.

Ha det gott i den begynnande vårvärmen! smiley