Eva Frids blogg

Eva Frids blogg

Drömcoachning

Mina funderingarPosted by evafrid.se Mon, January 20, 2014 19:17:15
Drömcoachning, ja, det låter kanske för bra för att vara sant. Och pretentiöst också. Fast det är så enkelt att det handlar om att jag använder nattens och dagens drömmar som verktyg när jag jobbar med coachning. Plus lite annat roligt.

När du kommer till mig för att du vill ha nya ögon på dig själv, din situation och hur du ska ta dig framåt, är drömmar en snabb väg till dina egna svar. Dina nattliga drömmar är en sorts vägvisare och dina dagliga en annan.

Allting som berör dig under dagen och får dig att reagera kan du tolka på samma sätt som en nattdröm. En helt vanlig dag innehåller meddelanden till dig som du kan tolka och dra nytta av bara du lär dig att se och lyssna på dem. Det är som att lära ett nytt språk, ditt alldeles eget, och det tillför en ny dimension till livet. Åtminstone blev det så för mig när jag en gång började tolka mina vardagsdrömmar.

Jag kallar min coachning för konstruktiva samtal, fokus finns på nuet och hur du ska ta dig framåt. Om du söker terapi får jag be dig att vända dig till någon annan, jag jobbar inte som terapeut utan med hur vi kan använda vår tankekraft.

Drömcoachning för privatpersoner kostar 500 kronor/timme inkl moms (exkl moms för företagare). På min hemsida, www.evafrid.se, hittar du mina kontaktuppgifter.

Välkommen!